top of page

Transfer
Fast Track

De Transfer Fast Track is voor L&D’ers en trainers die hun leerinterventies en -programma’s snel effectiever willen maken op een onderzoek gebaseerde en pragmatische manier. Quick wins en snel aan de slag, dat is de focus van deze online training. Je verlaat de sessie met 1 uitgewerkt idee voor verbetering.  

Geplande data

Voorjaar 2024

  • Donderdag 2 mei 09.00 - 12.00

 

Najaar 2024

  • Donderdag 10 oktober 09.00 - 12.00

Sessie doelen 

Aan het eind van de sessie zeg je: 

  • ​Ik weet waar transfersucces van afhangt en hoe ik dit kan aanpakken. 

  • Ik heb meer dan 90 best practice transfertools die ik kan inzetten om de effectiviteit van leerinterventies te vergroten.​

  • Ik heb een methode om mijn interne en externe klanten eenvoudig enthousiast te maken over transfer bevorderende maatregelen.

  • Ik kan direct beginnen met het nog effectiever maken van trainingen.

De opzet van het programma 

De Transfer Fast Track bestaat uit een online sessie van 3 uur. Na afloop krijg je nog acht weken inspiratie van andere deelnemers en de trainer over hoe je dit gedachtegoed toepast in je werk. En mag je al je vragen stellen en ervaringen delen. 

Hoogland-Fotografie_5732.jpg

30% korting

Als je samen met een collega komt, ontvangt een van jullie 30% korting. Waarom? We ervaren elke keer weer dat samen een training volgen de effectiviteit verhoogt. Steun van collega's is niet voor niets een van de hefbomen voor transfersucces. Zet samen transfer op de agenda in jullie organisatie! 

Duur en investering

Het gaat om een online sessie van drie uur met daarnaast ondersteuning en inspiratie via WhatsApp. Wij adviseren om de dag na de Fast Track twee uur tijd in je agenda te blokken zodat je slim gebruik kunt maken van je demotoegang tot de online transfer toolbox. 

De investering is € 490,- exclusief btw.

Materialen die je krijgt 

Een van de meest krachtige elementen van dit programma is dat je een aantal hulpmiddelen krijgt om trainingen en leerprogramma's effectiever te maken.

Je krijgt een persoonlijke transferkit vooraf thuisgestuurd. Daar zitten de volgende materialen in: 

  • Kaartenset van de 12 Hefbomen voor Transfereffectiviteit

  • Meer dan 90 best practice transfertools voor je volgende training

  • Het Engelse boek “What Makes Training Really Work” van Ina Weinbauer-Heidel 

​Daarnaast ontvang je de unieke kans om 48 uur in de Engelse online transfer toolbox van Ina Weinbauer-Heidel te duiken. Daarin staan video’s over de 12 Hefbomen voor Transfereffectiviteit. En vind je meer dan 60 best practice transfertools hapklaar uitgewerkt. Super handig dus. En effectief. 

"Bij het ontwikkelen van trainingen voor onze brandweermedewerkers is natuurlijk een belangrijke vraag: Hoe zorgen we er nu voor dat nieuw aangeleerde vaardigheden ook daadwerkelijk in de praktijk worden toegepast? Maar er zijn zoveel factoren die dat beïnvloeden. Je komt dan terecht in een woud van theorieën die allemaal wat anders zeggen en waarin ik al gauw de weg kwijtraak. Met de Transfer Fast Track wordt dat platgeslagen in 12 eenvoudige maar wel wetenschappelijk onderbouwde factoren. Door de leuke werkvormen die in de training werden aangeboden maakten ook wij als groep een Transfer Fast Track door. Het helpt ons direct om de kosten – baten verhouding van onze trainingen te versterken."

Saskia Terwindt - Manager Trainen en Oefenen - Veiligheidsregio

bottom of page